Silvio Berlusconi
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Politicieni / Silvio Berlusconi

Silvio Berlusconi

Reseteaza Micsoreaza Mareste


29 septembrie 1936

Zodiac european: Balanta | Zodiac chinezesc: Sobolan

Silvio Berlusconi s-a nascut pe 29 septembrie 1936 in Milano, Italia, intr-o familie in care tatal era functionar de banca si mama casnica. Momentan cel mai bogat om din Italia, Silvio avea inca de mic idei de afaceri. In timpul liceului el organiza spectacole de papusi si facea temele colegilor pentru a putea strange bani. La terminare liceului, el s-a inscris la Universitatea din Milano pentru a studia dreptul. A vandut aspiratoare si a lucrat ca fotograf pentru a-si putea plati studiile.

Pe langa educatia primita, facultatea a fost foarte importanta pentru Silvio, deoarece aici l-a intalnit pe cel care avea sa devina prim ministru al Italiei, Bettino Craxi.Proaspat absolvent de facultate , Berlusconi a inceput sa lucreze la ce avea sa devina imperiul sau.
Desi i-a fost oferita o slujba la banca la care lucra si tatal sau, el a decis sa intre in lumea afacerilor imobiliare.

Multumita unor imprumuturi, Silvio Berlusconi a infiintat Edilnord in 1962, o firma de imobiliare care va juca un rol important in dezvoltarea Milano 2 -o suburbie a orasului Milano. Dupa domeniul imobiliar, Silvio si-a concentrat atentia si asupra altor domenii ca media, publicitate si servicii financiare.

El a intemeiat Fininvest, care a devenit un imperiu media in Italia. In 185 el a lansat Channel 5, prima televiziune nationala comerciala din Italia. El a mai infiintat si Italy 1 si Net 4, in 1982, respectiv 1984.Acest articol a fost citit de 2929 vizitatori

  • Silvio Berlusconi
  • Silvio Berlusconi
  • Silvio Berlusconi
  • Silvio Berlusconi
  • Silvio Berlusconi
Galerie Foto [5]


Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau