Sacha Baron Cohen
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Vedete Masculine / Sacha Baron Cohen

Sacha Baron Cohen

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Poate te intereseaza si...


13 octombrie 1971

Zodiac european: Balanta | Zodiac chinezesc: Mistret

Sacha Baron Cohen este al doilea dintre cei trei fii ai unui proprietar de magazin din Tara Galilor si ai unei mame casnice de provenienta israeliana. Sacha Baron Cohen s-a nascut pe 13 octombrie, 1971 in Londra, Anglia. Educat la scoli particulare, crescut in comfort dar nu privilegiu, Sacha Baron Cohem a lucrat in cadrul unui kibbutz si a mers la Cambridge ca sa studieze istoria, mai precis rolul evreilor in miscarea drepturilor civile din America. Pe bune! De fapt, o mare parte din viata lui Sacha Baron Cohen este o viata spectaculos de normala.

Iesit din facultate, Sacha Baron Cohen a decis sa urmeze o cariera, facand ceea ce ii placea sa faca cu adevarat, dar nu mai facuse inainte, si anume sa distreze. Si, mai specific, sa faca comedii. Poate educatia lui ortodoxa, sau anii ca student silitor l-au facut sa creasca cu ideea ca aceasta nu este una dintre cele mai nobile meserii, asa ca si-a fixat un termen de cinci ani – daca nu reusea sa se lanseze in acel timp, isi va gasi o slujba mai potrivita cu educatia lui. Cei cinci ani aproape ca expirasera cand Channel 4 i-a dat ocazia pe care o asteptase de mult timp.

Cand emisiunea de pe Channel 4 intitulata The 11 O'Clock Show avea nevoie de o gazda, Sacha Baron Cohen a mers la auditie – sau mai degraba Ali G a mers la auditie, cu toata aroganta gurii lui spurcate. Acest personaj al lui a primit rolul de gazda pentru segmentul din show intitulat "Voice of Youth". N-a durat mult timp si segmentul a explodat si in curand lui Ali G i s-a oferit propriul show, Ali G Show. Facand dovada de talent in domeniul PR, inainte sa debuteze, Cohen a lansat un video numit Ali G, Innit. Acst videoclip a avut un succes nemaipomenit care i-a adus multi fani. A insistat sa bata fierul si a mai lansat inca doua videoclipuri si in 2002 chiar un lungmetraj numit Ali G Indahouse.

In 2003, Da Ali G Show a ajuns prin HBO pe meleagurile americane. Exact ca si in Marea Britanie, si in Statele Unite personajul lui Sacha Baron Cohen a reusit sa-i vrajeasca pe oameni. Sacha Baron Cohen a inceput sa apara si in personajele care mai incolo vor iesi din Ali G. Mai intai a fost Borat, a carui origine cetoasa din lumea a treia si naivitate contradictorie i-a dezarmat pe cei care i-au luat interviurile.Acest articol a fost citit de 2725 vizitatori

  • Sacha Baron Cohen
  • Sacha Baron Cohen
  • Sacha Baron Cohen
  • Sacha Baron Cohen
  • Sacha Baron Cohen
Galerie Foto [5]


Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau