Rudolph Giuliani
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Politicieni / Rudolph Giuliani

Rudolph Giuliani

Reseteaza Micsoreaza Mareste


28 mai 1944

Zodiac european: Gemeni | Zodiac chinezesc: Maimuta

Rudolph William Giuliani s-a nascut pe 28 mai 1944 si este nepotul unor emigranti italieni. El a crescut initial in Brooklyn, New York, inainte ca familia lui sa se mute in Long Island. La Manhattan College in the Bronx, el a obtinut o diploma in stiinte politice si filozofie si a urmat cursurile New York University Law School, desi nu era pe deplin hotarat ce sa faca cu viitorul sau.

El a absolvit facultatea magna cum laude in 1968 si a obtinut slujba de avocat dupa un stagiu in cadrul New York Federal District Court Judge.El a fost responsabil de brigada de narcotice fiind promovat mai apoi ca procurorul executiv al Americii. Rudolph Giuliani s-a indreptat spre Washington D.C. in 1975 pentru a fi asistentul procurorului general Harold R. Tyler.

Atunci cand Jimmy Carter a devenit presedinte in 1976, Rudolph Giuliani, devenit intre timp republican, a plecat la New York cu seful lui si cu o parte din colegii de munca. El a devenit apoi partener la Patterson, Belknap, Webb & Tyler (o firma de avocatura). Avand 4 ani de experienta in spate, Giuliani s-a intors la slujba sa de procuror general, de data asta in timpul administratiei Reagan in 1981.

El a devenit astfel seful agentiilor federale, al biroului de corectie si al brigazii antidrog, astfel explicandu-se scaderea ratei consumatorilor de droguri in New York in timpul mandatului sau de primar. Atunci cand a ajuns primar al statului New York cei 6 ani de experienta l-au ajutat sa ii inchida pe numerosi traficanti de droguri, criminali si membri ai crimei organizate.Acest articol a fost citit de 3501 vizitatori

  • Rudolph Giuliani
  • Rudolph Giuliani
  • Rudolph Giuliani
  • Rudolph Giuliani
Galerie Foto [4]


Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau