Ricky Martin
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Vedete Masculine / Ricky Martin

Ricky Martin

Reseteaza Micsoreaza Mareste


24 decembrie 1971

Zodiac european: Capricorn | Zodiac chinezesc: Mistret

Enrique Martin al-IV-lea s-a nascut in seara de Ajun 1971, in San Juan, Puerto Rico. Parintii lui, Enrique al-III-lea, un psiholog si Nereida Morales, contabila, au divortat cand Ricky avea 2 ani. Desi divortul in sine nu l-a afectat tare pe micutul Ricky Martin, l-a facut sa-si imparta timpul intre cei doi parinti ceea ce a avut un efect mai mare asupra lui atunci cand a crescut mai mare.

Ricky Martin a urmat Colegiul Sagrado Corazon in anii de gimnaziu si desi era un elev obisnuit, a devenit mai mult decat obisnuit atunci cand a inceput sa cante si cand a devenit fermecator. El va canta pe strazi, va participa in piese si va canta in corul scolii, unde era evident ca avea talentul si charm-ul de a captiva audienta.

Cu incurajarea parintilor, Ricky Martin a incept lectiile de canto, a aparut in reclame TV si nu a avut nici o problema in a interpreta roluri. In 1982, Kiki (asa cum cei din familie si prietenii apropiati ii spuneau) a descoperit trupa de baieti Latino, Menudo. S-a prezentat la auditii impreuna cu tatal lui dar a fost respins pe motiv ca era prea tanar si mic de inaltime.

Doi ani mai tarziu, el s-a alaturat in cele din urma grupului si si-a petrecut urmatorii 5 ani lucrand si mergand in turneuri cu tinerii senzationali ai muzicii Latino, zdrobind natiunea. Calatorind foarte mult, in turnee, invatand (cu un tutor) si confruntandu-se neincetat cu fanii, Ricky Martin a devenit foarte obosit si a parasit grupul.

A venit la New York pentru a-si incerca talentul vocal si pentru a incepe o cariera in muzica solo. Fara lucru, a devenit plictisit, asa ca dupa o perioada, s-a intors in Mexico City. Mai tarziu, Ricky Martin a fost ales ca leader in muzicalul Mama Ama el Rock, astfel obtinand roluri in televiziune si a semnat chiar si un contract cu casa de inregistrari Sony.Acest articol a fost citit de 23085 vizitatori

  • Ricky Martin
  • Ricky Martin
  • Ricky Martin
  • Ricky Martin
  • Ricky Martin
Galerie Foto [5]


Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

Comentarii (2)


adauga_bannerul_tau