Rachelle Lefevre
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Vedete Feminine / Rachelle Lefevre

Rachelle Lefevre

Reseteaza Micsoreaza Mareste


1 februarie 1979

Zodiac european: Varsator | Zodiac chinezesc: Capra

Rachelle Lefevre s-a nascut pe 1 Februarie 1979 in Montreal, Quebec, Canada.
Rachelle Lefevre a acrescut intr-o casa din Montreal in care se vorbeau doua limbi, iar interesul ei artistic s-a dezvoltat in rutina din casa, unde ea dansa pe melodiile Madonnei. Desi nu putea sa cante, ii facea mare placere sa o imite pe Fata Materialista; si era convinsta ca in viitoar se va casatori cu Johny Deep.
Dupa absolvirea ei din Academia Centennial, un liceu privat pe care l-a urmat, Rachelle Lefevre a prins gustul artei pe vremea cand era studenta la Dawson College, unde a studiat Arta Creativa. In perioada de vara, ea a studiat teatrul la Massachusetts' Walnut Hill School, inainte de a se inscrie la Universitatea McGill pentru a studia literatura. Lucra ca si chelnerita la un restaurant de sushi, in timpul studentiei, cand un producator TV local, a auzit de aspiratiile ei in actorie si i-a propus sa participe la o auditie pentru un serial TV numit Student Bodies. Dsi nu a obtinut rolul, auditia i-a deschis usile catre alte oportunitati si in cele din urma a castigat rolul lui Stacey din 1999, o majoreta care se indragosteste de un adolescent vampir, in serialul Big Wolf on Campus. Ea a ramas sa joace in serial un singur sezon, dupa care s-a intors la Universitate pentru a-si continua studiile.
Dupa ce a parasit Big Wolf on Campus, Rachelle Lefevre si-a indreptat atentia catre cinema, jucand in filmul Canadian, Abandon, cu Katie Holmes, si in Confessions of a Dangerous Mind (Confesiunile Unei Minti Periculoase), filmul din 2002 in care a jucat alaturi de Sam Rockwell si care a fost regizat de George Clooney. Dornica sa gaseasca cat mai multe oportunitati, Rachelle Lefevre s-a mutat in California in 2004, si imediat si-a gasit de lucru alaturi de Penelope Cruz in Noel si de Charlize Theron in Head in the Clouds (Cu Capul in Nori).


Acest articol a fost citit de 4669 vizitatori

  • Rachelle Lefevre
  • Rachelle Lefevre
  • Rachelle Lefevre
  • Rachelle Lefevre
  • Rachelle Lefevre
  • Rachelle Lefevre
Galerie Foto [6]


Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau