Nicole Scherzinger
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Vedete Feminine / Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Vezi coafura

29 iunie 1978

Zodiac european: Rac | Zodiac chinezesc: Cal

Nicole Elikolani Prescovia Scherzinger s-a nascut pe 29 Iunie 1978, in Honolulu, Hawaii.
Ea este de origine Hawaiana, Filipineza si Rusa, si provine dintr-o mare familie de animatori – mama ei, Rosemary, a fost o dansatoare profesionista de hula iar bunica ei a fost o respectabila cantareata Mariachi.
Cand Nicole Scherzinger avea sase ani, tatal ei care lucra in armata a fost transferat in Louisville, Kentucky, unde a inceput sa urmeze scoala de arte, urmand o educatie care va persista pana in adolescenta. In adolescenta, ea a participat la concursul Kentucky State Fair's Coca-Cola Talent Classic din 1996, si a aparut in cateva piese la Teatrul din Louisville.
Nicole Scherzinger a urmat Universitatea Wright State din Dayton, Ohio, unde a luat lectii de teatru si dans. Dupa ce a jucat in toate piesele puse in scena de catre trupa de scoala, Nicole Scherzinger a realizat ca vrea sa-si petreaca restul vietii profesand actoria. A facut bani muncind o perioada ca model si aparand in diverse campanii locale.
In timpul facultatii, Nicole Scherzinger a fost contactata de catre Travis Meeks, solistul trupei din Louisville- Days of the New. Meeks dorea ca ea sa cante cateva melodii impreuna cu ei, lucru pe care ea l-a aprobat – si pentru care a fost nevoita sa renunte la scoala pentru o perioada scurta de timp. Dupa ce a inregistrat cateva demo-uri cu Meeks, Nicole Scherzinger s-a intors la Wright State, dar nu inainte de a i se cere sa inregistreze un intreg album si de a pleca in turneu.
Obligatiile lui Nicole Scherzinger fata de Days of the New nu au durat foarte mult. In 2000, ea s-a intors acasa si a inceput sa lucreze la propriile melodii si demo-uri. In acea perioada ea a participat la Popstars, un show de televiziune al canalului WB in care tinerele aspirante au concurat pentru a deveni membrele unei trupe noi. Nicole Scherzinger a fost aleasa, iar grupul Eden's Crush, a devenit instant un mare succes. Debutul lor din 2001 a ajuns pe primele locuri in clasamente (in mare parte datorita melodiei, "Get Over Yourself") iar grupul a ajuns sa fie comparat cu artisti ca Jessica Simpson si 'N Sync.
Eden's Crush a fost unit pentru aproape un an de zile, iar Nicole Scherzinger a inceput sa se concentreze asupra carierei solo si si-a incercat norocul in actorie (jucand in filmele din 2003 Love Don't Cost a Thing si Chasing Papi).


Acest articol a fost citit de 5114 vizitatori

  • Nicole Scherzinger
  • Nicole Scherzinger
  • Nicole Scherzinger
  • Nicole Scherzinger
  • Nicole Scherzinger
  • Nicole Scherzinger
Galerie Foto [6]


Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau