Nicki Minaj
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Vedete Feminine / Nicki Minaj

Nicki Minaj

Reseteaza Micsoreaza Mareste


8 decembrie 1984

Zodiac european: Sagetator | Zodiac chinezesc: Sobolan

Nicki Minaj s-a nascut pe 8 Decembrie 1984 in Trinidad.
Ca majoritatea rapper-ilor, Nicki Minaj a fost foarte sincera cu presa in ceea ce priveste locul de unde provine ea. Nascuta Onika Tanya Maraj, Nicki s-a mutat din Trinidad in Queens, New York – unde parintii ei aveau deja un magazin – pe cand ea avea 5 ani.

Tatal ei era dependent de droguri si de alcool, care fura mobila familiei pentru a-si mentine obiceiurile, si care chiar a dat foc casei. Dar Nicki Minaj era o adolescenta care putea sa-si poarte singura de grija, implicandu-se in batai pe vremea cand urma scoala Elizabeth Blackwell Middle School 210, si devenind Fata Rea la scoala de Arte LaGuardia Arts, din Manhattan unde Nicki Minaj trebuia sa studieze drama.

Cand Nicki Minaj a absolvit liceul, aspiranta muzicii rapp a primit un job la Red Lobster si si-a cumparat un BMW alb cu care se plimba prin cartier cantand propriile melodii. Rapper-ul din Brooklyn, Fendi, a observat-o pe Nicki Minaj si a inscris-o la casa lui de discuri Dirty Money, unde va aparea cantand rapp pe un DVD intitulat The Come Up inspirit din melodia “Warning” a lui Notorious B.I.G.

Miscarea indrazneata a creat zgomot in lumea rapp, si a atras atentia unui anumit rapper tatuat, din Atlanta, care-i va schimba viata lui Nicki Minaj pentru totdeauna. Nu exista o modalitatea mai buna de a incepe o tanara cariera in muzica rapp decat sa fii prins de un nume important al industriei.

Asa ca, atunci cand Lil Wayne a cautat-o pe Nicki Minaj dupa ce i-a ascultat muca pe DVD-ul The Come Up, succesul a parut sa fie predestinat. Au urmat doua inregistrari de mix-uri ale lui Nicki Minaj in 2008 - Sucka Free si in 2009 - Beam Me Up Scotty, care au marcat deasemenea cariera ei.
Acest articol a fost citit de 4281 vizitatori

  • Nicki Minaj
  • Nicki Minaj
  • Nicki Minaj
  • Nicki Minaj
  • Nicki Minaj
Galerie Foto [5]


Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau