Minnie Driver
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Vedete Feminine / Minnie Driver

Minnie Driver

Reseteaza Micsoreaza Mareste


31 ianuarie 1970

Zodiac european: Varsator | Zodiac chinezesc: Cocos

Desi majoritatea rolurilor ei au fost de prietene ale puternicilor Matt Damon si Brad Pitt, rolurile ei nu sunt cu nimic mai prejos decat ale acestora din urma. Sclipitoarea actrita britanica a dovedit de atatea ori ca poate atat sa lumineze ecranul cu zambetul ei dar si sa intre in categoria celor mai bune actrite.

Amelia Driver s-a nascut pe 31 ianuarie, 1970 in Londra, Anglia, avandu-l pe tatal ei Ronnie, un economist si pe mama ei, Gaynor, un designer de interioare si fost model – ceea ce explica frumusetea pe care Minnie si sora ei mai mare Kate (de asemenea model) o poseda.

Nascuta in Londra, Anglia, si crescuta in Barbados, Amelia (care a primit numele Minnie pentru ca sora ei nu putea sa-i pronunte numele), asa se explica de ce ea poate sa vorbeasca cu mai multe accente (in mod fluent, am putea adauga) in functie de zona geografica in care a fost crescuta.

Ea a mers la scoli din Paris si Renoble si a absolvit in Anglia scoala Bedales School in Petersfield. A continuat sa studieze dramaturgia la Webber Douglas Academy of Dramatic Art din Londra.

N-a durat mult pana ce actrita si cantareata (Minnie este de asemenea o cantareata de jazz si o cantareata la chitara) sa-si gaseasca de lucru la o televiziune britanica dupa absolvire in 1991. In plus fata de rolurile la televizor in serialele The House of Eliott and Casualty, Minnie Driver a aparut pe scena si a lucrat in cluburile londoneze cantand jazz si cantand la chitara pentru a-si rotunji veniturile.

Minnie Driver chiar a aparut in serialul britanic numit My Good Friend, in 1995. A aparut in cele din urma pe marele ecran in 1995 dupa ce s-a luptat – si a castigat- pentru rolul principal al lui Benny in adaptarea ecranizata dupa romanul Circle of Friends.
Jucand alaturi de idolul american Chris O'Donnell, acest hit nu numai ca i-a adus laude din partea criticilor, dar a si socat publicul.


Acest articol a fost citit de 3521 vizitatori

  • Minnie Driver
  • Minnie Driver
  • Minnie Driver
  • Minnie Driver
  • Minnie Driver
Galerie Foto [5]


Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau