Leelee Sobieski
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Vedete Feminine / Leelee Sobieski

Leelee Sobieski

Reseteaza Micsoreaza Mareste


10 iunie 1983

Zodiac european: Gemeni | Zodiac chinezesc: Mistret

Leelee (prescurtarea pentru Liliane) Rudabet Gloria Elsveta Sobieski s-a nascut pe 10 Iunie 1983, in New York, avand-i parinti pe Elizabeth, o actrita de origine franceza, si pe Jean Sobieski (care face parte din familia regala a coroanei Poloneze).
Ea pretinde ca familia ei nu a avut niciodata multi bani, dar a fost crescuta in Franta si in New York posh Upper West Side si a urmat scoli private. Tanara actrita care va fi mereu comparata cu Helen Hunt, a fost descoperita de catre un talentat cercetas in cofetaria scolii din New York.
Dupa aceasta sansa, ea a devenit o candidata pentru rolul Claudiei in Interviu cu un Vampir (pe care l-a pierdut in favoarea lui Kirsten Dunst). Totusi, descoperirea a dus catre alte roluri in cateva mici filme ca Tim Allens mindless Disney dribble, Jungle 2 Jungle si eventual catre primul ei mare success in 1998, Deep Impact, opusul vedetei din Lord of the Rings/Stapanul Inelelor, Elijah Wood.
A urmat cu rolul lui Ioana in miniserialul CBS, Ioana d`Arc, care i-a adus Globul de Aur si nominalizarea premiului Emmy (nu-i rau pentru o adolescenta de 17 ani).
Leelee Sobieski a fost declarata oficial o vedeta dedicata. A jucat alaturi de Drew Barrymore in eternul Never Been Kissed, in 1999, in Here on Earth, in 2000 si in alte 4 filme in 2001, inclusiv The Glass House si Joy Ride.
Leelee Sobieski a avut mai multe proiecte in lucru, inclusiv alaturi de Hoffman si Samantha Lang. Cu multe planuri de munca inainte si o fana dedicata a industriei, Leelee Sobieski sigur va fi in preajma pentru mult timp (si poate ca oamenii chiar vor inceta sa o mai mentioneze pe Helen Hunt in fiecare piesa a ei).
Leelee Sobieski a anuntat logodna ei cu designer-ul de moda Adam Kimmel la premiera din LA a filmului Public Enemies in Iulie 2009. Cuplul asteapta primul lor copil in Decembrie.
Leelee Sobieski a filmat recent pentru drama The Mad Cow alaturi de Jeffrey Tambor.Acest articol a fost citit de 2772 vizitatori

  • Leelee Sobieski
  • Leelee Sobieski
  • Leelee Sobieski
  • Leelee Sobieski
  • Leelee Sobieski
Galerie Foto [5]


Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau