Jay Leno
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Vedete Masculine / Jay Leno

Jay Leno

Reseteaza Micsoreaza Mareste


28 aprilie 1958

Zodiac european: Taur | Zodiac chinezesc: Caine

Jay Leno s-a nascut pe 28 aprilie 1958, iar rolul sau de prezentator l-a facut sa fie unul dintre cei mai indragiti oameni din America. El a inceput ca stand up artist in barurile locale. Leno s-a mutat la Los Angeles dupa terminarea facultatii si a inceput sa fie scenarist pentru emisiunea Good Times.

El este originar din New York, a trait in Massachusetts si provine dintr-o familie de imigranti italieni si scotieni. Deoarece este dislexic, Jay a avut mult de suferit pe timpul scolii. El a reusit insa sa termine liceul si s-a inscris la Boston's Emerson College, sectia de logopedie. In timpul facultatii, el si-a format propriul grup se comedie, visand sa fie gazda emisiunii The Tonight Show, o emisiune ce incepea in orele tarzii ale serii.

Pe parcursul anilor 70, Jay a inceput sa fie din ce in ce mai cunoscut ca si comediant, dovada fiind faptul ca celebritati ca Tom Jones, John Denver si Johnny Mathis l-au angajat pentru a fi in deschiderea spectacolelor lor. In 1997, Jay Leno a avut prima sa aparitie ca invitat la emisiunea The Tonight Show.

In timpul anilor 80, Jay a continuat sa lucreze ca si comediant, avand propria sa emisiune de comedie pe Showtime. In 1989 a jucat in filmul Collison Course. 6 ani mai tarziu, Jay Leno a fost rugat sa-l inlocuiasca pe Johnny Carson ca prezentator. Dupa ce Hugh Grant a fost prins agatand o prostituata pe Sunset Boulevard in 1995, el s-a decis sa dea niste explicatii tocmai in emisiunea lui Jay Leno.


Acest articol a fost citit de 3348 vizitatori

  • Jay Leno
  • Jay Leno
  • Jay Leno
  • Jay Leno
  • Jay Leno
Galerie Foto [5]


Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau