Ivanka Trump
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Vedete Feminine / Ivanka Trump

Ivanka Trump

Reseteaza Micsoreaza Mareste


30 octombrie 1981

Zodiac european: Scorpion | Zodiac chinezesc: Cocos

Ivanka Marie Trump s-a nascut pe 30 octombrie 1981 in New York , fiind fiica magnatului imobiliar Donald Trump si a fostului fotomodel ceh, Ivana Trump. Incepand in adolescenta ca fotomodel, Ivanka Trump si-a facut debutul pe coperta revistei Seventeen la varsta de 15 ani. In 1997, ea a fost gazda concursului Miss Teen USA Pageant.

Pe parcursul urmatorilor ani, Ivanka a aparut pe copertele unor reviste ca Glamour si Elle si in campanii pentru Sassoon Jeans si Tommy Hilfiger si a prezentat pe podiumuri pentru Thierry Mugler, Versace si pentru Marc Bouwer. Si-a gasit timp sa termine si cursurile liceale la Choate Rosemary Hall din Connecticut si pe cele ale institutului Chapin din New York. A urmat cursurile Georgetown University inainte de a se transfera la Wharton School of Finance de la University of Pensylvania, de unde a absolvit magna cum laude in 2004 cu o diploma in afaceri imobiliare.

In 2003, Ivanka Trump a aparut si in documentarul Born Rich, documentar in care este vorba despre faptul ca s-a nascut si a crescut intr-o familie bogata. In anul urmator ea a aparut interpretand propriul rol in Sex and the City: A Farewell send-off. Ea a avut si o slujba adevarata, lucrand ca ca manager la Forest City Ratner Companies.

Anul 2006 a prins-o ca membra a juriului pentru emisiunea Project Runway, precum si in The Girl Next Door, un documentar despre Playboy Mansion. Dar a fost insa debutul intr-un alt program de televiziune care a facut ca ea sa devina o figura familiara pentru audientele crescute.Acest articol a fost citit de 3155 vizitatori

  • Ivanka Trump
  • Ivanka Trump
  • Ivanka Trump
  • Ivanka Trump
  • Ivanka Trump
  • Ivanka Trump
Galerie Foto [6]


Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau