Hugh Hefner
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Oameni de Afaceri / Hugh Hefner

Hugh Hefner

Reseteaza Micsoreaza Mareste


9 aprilie 1926

Zodiac european: Berbec | Zodiac chinezesc: Tigru

Hugh Hefner s-a nascut pe 9 aprilie 1926 in Chicago, Illinois. Parintii lui sunt Glenn si Grace Heffner. Copil fiind, el a invatat la Sayre Elementary School si Steinmetz High din partea de vest a orasului Chicago. El nu a fost un elev eminent, ci mai degraba un elev obisnuit.

Desi nu excela din punct de vedere academic, Hugh detinea un IQ impresionant de 152 si s-a facut cunoscut din cauza activitatilor sale extrascolare. Printre aceste activitati se numara si infiintarea unui ziar al scolii, desenul de personaje animate si functia de presedinte al consiliului studentesc. Dupa ce a terminat liceul in ianuarie 1944, Hugh s-a inrolat in armata U.S., unde a continuat sa deseneze personaje animate pentru diverse ziare ale armatei.

Dupa ce a fost lasat la vatra in 1946, el a inceput sa ia cursuri de arta la Chicago Art Institute si s-a inscris in toamna aceluiasi an la University of Illinois. El si-a obtinut diploma de absolvire dupa numai 2 ani, deoarece desena pentru Daily Illinois si era editorul revistei din campus, Shaft.

Dupa ce a terminat facultatea, el s-a angajat ca asistent manager pentru Chicago Cartoon Company in 1949 (anul in care s-a insurat cu prima sa sotie) si ca si copywriter pentru Carson Pirie Scott & Co in 1950. In 1951 el s-a angajat ca si copywriter pentru revista Esquire. Atunci cand revista si-a mutat birourile la New York, el a decis sa ramana si sa incerce sa-si intemeieze o revista personala. Restul e istorie.Acest articol a fost citit de 3389 vizitatori

  • Hugh Hefner
  • Hugh Hefner
  • Hugh Hefner
  • Hugh Hefner
  • Hugh Hefner
Galerie Foto [5]


Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau