Clive Owen
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Vedete Masculine / Clive Owen

Clive Owen

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Poate te intereseaza si...


3 octombrie 1964

Zodiac european: Balanta | Zodiac chinezesc: Dragon

Clive Owen a fost un student bun până când a descoperit actoria. Născut pe 03 octombrie 1964, in Coventry, Anglia, copilul a luat note mari înainte de a juca rolul lui Artful Dodger intr-o productie de Oliver! când avea 13. Obsedat de ambarcaţiuni, el nu a putut sa-si tina mintea la altceva.

It didn't matter that when he announced his intention of being an actor, his teacher instructed his classmates to laugh at him. He stayed on track like a bullet train, even after failing most of his exams. Ready to ditch school, one of Clive Owen's teachers persuaded him to try drama school. Being against any schooling, though, he dropped out of that too, and stuck to his theater group.

It was a rough time. Coventry was in a serious economic drought, and Clive Owen spent two years wasting away as a pool hustler. In 1984, he despaired and went back to school, this time the prestigious Royal Academy of Dramatic Art. He graduated three years later with Ralph Fiennes and Jane Horrocks. Nu a contat că atunci când a anunţat intenţia sa de a fi un actor, profesor său i-a instruit pe colegii săi de clasă să râdă de el. El a ramas pe pista ca un tren glonţ, chiar şi după ce picase cele mai multe dintre examenele sale. Gata sa renunte la şcoală, unul dintre profesorii Clive Owen l-a convins să încerce scoala de actorie. Fiind împotriva oricărui tip de şcolarizare, a renuntat si la asta, şi s-a lipit de grupul sau de teatru. Este un moment dur. Coventry a fost într-o secetă economică gravă, şi Clive Owen a petrecut doi ani ca un curatator de piscină. În 1984, el a disperat şi s-a întors la şcoală, de data aceasta la prestigioasa Academia Regala de Arta Dramatica. A absolvit trei ani mai târziu, cu Ralph Fiennes şi Jane Horrocks.

După şcoală, Clive Owen a avut ceva de lucru pe scenă, jucând câteva roluri în Watford şi Sheffield. Jucand rolul lui Romeo in clasica piesa a lui Shakespeare, s-a indragostit de Julieta, frumoasa Sarah-Jane Fenton, care a devenit soţia lui în 1995 şi cu care are două fiice - Hannah şi Eva Vroom. În 1988, Clive Owen păşit în lumea filmului cu Vroom, un film despre doi tipi care repara o maşină clasica americana şi o scot pe strazi. Dar el s-a maturizat in televiziune.

Sansa lui cea mai mare a fost in serialul din 1990 pe nume Chancer, unde el a jucat rolul excrocului Stephen Crane. Ziarele mondene au sarit pe Clive Owen, caruia nu i-a placut atentia. In schimb, ziarele l-au urat pentru ca nu le-a oferit materie prima pentru scandale. Mai mult, Clive Owen s-a temut sa nu fie etichetat ca un tip dur. In momentul in care serialul a avut cea mai mare audienta, el a renuntat sa mai joace in el.Acest articol a fost citit de 3065 vizitatori

  • Clive Owen
  • Clive Owen
  • Clive Owen
Galerie Foto [3]


Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau