Alicja Bachleda
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Vedete Feminine / Alicja Bachleda

Alicja Bachleda

Reseteaza Micsoreaza Mareste


12 mai 1983

Zodiac european: Taur | Zodiac chinezesc: Mistret

Alicja Bachleda s-a nascut pe 12 Mai 1983, in Tampico, Mexico.
Alicja Bachleda a ajuns o mare vedeta inca din perioada in care era foarte mica, mai precis la varsta de 6 ani. Din fericire, ea a vut grija de viata ei, evitand abuzul de droguri, dezintoxicarea, reabilitarea si multe alte lucruri pe care le fac Nord Americanii.

Desi marea majoritatea vedetelor sunt vazute in lista Americana a Celor Mai Dorite Persoane, aceasta femeie talentata este pe lista celor mai faimosi oameni din lume, un lucru foarte bun pentru noi toti, daca stai sa te gandesti mai bine.

Alicja Bachleda s-a nascut in Tampico, un frumos oras de pe Golful Mexicului. S-a mutat in tara natala a parintilor ei, Polonia, si a cantat in festivalurile de muzica pentru copii, la varsta de 6 ani. Se pare ca Polonezii au iubit acest festival pentru copii, pentru ca Alicja Bachleda si-a petrecut urmatorii 8 ani, castigand premii in acest festival.

Acest festival a facut-o vedeta, si ca majoritatea cantaretilor ambitiosi, Alicja Bachleda a imbratisat actoria. Primul ei rol l-a avut la varsta de 12 ani, si in scurt timp, ea a devenit cea mai tanara actrita din Polonia. La o varsta la care majoritatea fetelor stau cate 9 ore pe zi, pe Facebook, Alicja Bachleda lucra cu cei mai buni regizori din Europa si isi construia un CV incredibil.

La 19 ani, Alicja Bachleda a castigat un rol in Na dobre I na zle, versiunea Polonezilor a serialului, Anatomia lui Grey. Titlul filmului se traduce “For Better or Worse,”(La Bine si la Greu), iar pentru Dra Bachleda, rolul cu siguranta s-a transformat in ceva bun. Ea a inceput sa se indrepte catre filmele importante din Europa, unde a incantat cu remarcabila ei prezenta, bineinteles si datorita frumusetii ei.Acest articol a fost citit de 3960 vizitatori

  • Alicja Bachleda
  • Alicja Bachleda
  • Alicja Bachleda
  • Alicja Bachleda
  • Alicja Bachleda
  • Alicja Bachleda
Galerie Foto [6]


Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau