Adam Sandler
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Vedete Masculine / Adam Sandler

Adam Sandler

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Poate te intereseaza si...


9 septembrie 1966

Zodiac european: Fecioara | Zodiac chinezesc: Cal

Adam Richard Sandler, a fost cel mai ciudat membru al familiei lui, lucru care oricum nu surprinde pe nimeni. Nascut pe 9 septembrie 1966, in Brooklyn, New York, Adam a crescut in Manchester, New Hampshire dupa ce parintii lui Stan si Judy s-au mutat acolo. Adam a fost diferit mai ales din cauza ca spre deosebire de fratii si surorile lui, el nu a excelat la scoala.
Mereu un bufon pus pe glume, Adam Sandler a ajuns la o rascruce de drumuri la varsta de 17 ani, nefiind sigur daca sa continue cu educatia lui sau nu.
Fratele lui, observand comportamentul lui Adam, i-a sugerat sa devina un stand-up comedian si l-a provocat sa incerce sa improvizeze in timpul unei seri dedicate amatorilor din cadrul unui club de comedie din Boston.
Desi inceputul nu a fost unul stralucit, Adam Sandler a prins gustul .
Relizarile oamenilor de factura lui Dan Akroyd, Bill Murray, Chevy Chase si John Belushi l-au motivat, dar au fost momente cand s-a enervat atat de mult din cauza unei prestatii slabe incat incepea sa se balbaie incontrolabil. Atunci fratele lui i-a mai dat un sfat: i-a sugerat sa cante ca sa isi controleze nervii. La New York University si-a luat Adam Sandler o diploma de licenta in arte, si tot acolo a fost observat de cineva.
Adam Sandler a pus mana in curand pe un rol in The Cosby Show ca prietenul lui Theo Smitty. A inceput sa joace si in productii mai mari, dar abia la un club de improvizatii din Los Angeles l-a vazut artistul din distributia showului Saturday Night Live, Dennis Miller. Acesta, dupa ce i-a vazut numarul, i-a vorbit imediat lui Lorne Michaels, producatorul showului, despre Adam Sandler. Astfel ca Adam Sandler a ajuns de la scriitor pentru Saturday Night Live la actor in scenetele showului un an mai tarziu.
Cu personaje ca Canteen Boy, Opera Man si Cajun Man, Adam Sandler a devenit un favorit si s-a bucurat de un succes enorm alaturi de Rob Schneider, Chris Farley si Phil Hartman. In 1993, Adam Sandler a lansat They're All Gonna Laugh at You!, primul lui pas in afara micilor ecrane care s-a vandut cu un succes enorm si a si fost nominalizat la Grammy.
Urmand exemplul multor personalitati lansate la Saturday Night Live, Adam Sandler si-a dat seama ca aceasta parte de comedie din el poate fi aplicata cu succes filmelor. Billy Madison din 1995, deseori recunoscut ca primul lui mare film, dupa ce a facut filme proaste ca Airheads in 1994 si Mixed Nuts in 1994, a reprezentat lansarea lui in acesta directie. Continuand sa aduca laude pe buzele criticilor, Adam Sandler a jucat in Happy Gilmore, The Wedding Singer, The Waterboy si Big Daddy din 1996 si pana in 1999. The Waterboy si Big Daddy au scos peste 160 de milioane fiecare si Adam Sandler era acum regele boxoffice al comediilor, cerand mai mult de 20 de milioane pe film.Acest articol a fost citit de 2871 vizitatori

  • Adam Sandler
  • Adam Sandler
  • Adam Sandler
  • Adam Sandler
  • Adam Sandler
Galerie Foto [5]


Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

Comentarii (1)


adauga_bannerul_tau